Moro Maraton 7.9.2019 klo 13–16
Ilmoittautuminen on jo käynnissä!


Moro Maraton on Suomen lyhyin, mutta korkein maraton, jossa nouset kierreportaikkoa pitkin Solo Sokos Hotel Torni Tampereen katutasosta Moro Sky Barin kattoterassille. Maratonreitillä on matkaa 25 kerrosta ja 442 askelmaa, joten tässä kisassa rikotaan aina maratonennätyksiä. Samalla tehdään hyvää, sillä Moro Maratonin tuotot lahjoitetaan lyhentymättömänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle.

Moro Maraton järjestetään syksyllä 2019 jo viidettä kertaa. Tapahtumaan mahtuu mukaan niin hauskaa pitäviä kaveriporukoita kuin kovia suorituksia hakevia kisaajia. Maratoniin voi osallistua myös ryhmäsarjassa, jota varten kootaan 3–5 hengen tiimi. Ryhmän lopullisen tuloksen muodostavat kolme nopeinta aikaa. Ryhmäsarjaan ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen moromaraton@sok.fi.

Tapahtumassa palkitaan kolme nopeinta naisten ja miesten sarjoissa, ryhmäsarjan nopein sekä parhaiten tsempannut ryhmä. Palkinnot ovat majoitus- ja ravintolalahjakortteja sekä tuotepalkintoja.

Osallistumismaksu on 20 €/osallistuja sekä yksilö- että ryhmäsarjassa. Osallistumismaksu sisältää yhden porrasnousun Tampereen Tornihotellin huipulle ja annoksen Tornin kuuluisaa lohikeittoa Moro Sky Barissa. Kannustusjoukot ruokailevat ja tukevat lapsipotilaita 5 euron hintaan.

Tule viettämään mukavaa iltapäivää ja viikonloppua ystävien seurassa hyvän asian puolesta! 

Lisätietoja löydät lähempänä tapahtumaa tämän sivun lisäksi Tampereen Tornihotellin Facebookista sekä sokoshotels.fi -sivuilta. 


20,00 €